Златен глобус 2018: черно в знак на протест!

Responsive image

Тазгодишната бляскава церемония по случай връчването на наградите „Златен глобус“ успя да отвлече вниманието от победители и да го насочи към един нашумял през изминалата година проблем в Холивуд. А именно проблемът за сексуалния тормоз и неравенството между половете.

С необичайния дрескод: черно и под надслова „Time’s Up“ звездите показаха своята съпричастност към всички жертви на сексуален тормоз. Много от тях засегнаха тема и в своите благодарствени речи, например Опра Уинфри, чиято реч взриви социалните мрежи.

Но нека да обърнем малко повече внимание на тоалетите на звездите. Много от тях заложиха на традиционни вечерни рокли, а най-честно срещаната материя бе кадифето. В рокли от кадифе по червения килим минаха Зои Кравиц, Виола Дейвис, Натали Портман и Опра Уинфри. Често срещани бяха и комбинациитее на кадифе с пайети и други материи. Разбира се пайетите и дантелата не останаха на заден план. При мъжете преобладаваше класическият смокинг комбиниран с черна или бяла риза. Комбинациите между различните материи присъстваха и при мъжете.

На екстравагантна визия заложиха Сара Джесика Паркър и Кендъл Дженър. Актрисите Зенобия Шроф, Бланка Бланко и президентът на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, Мехер Татна не спазиха символичния дрескод и заложила на ярко червено.

Мартина Деведжиева

Мартина е на 19 години от София. Студент по Книгоиздаване в СУ. Тя черпи своето вдъхновение от динамичния град, в който живее. Нейните най-големи страсти са книгите, танците и писането.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара