Здрава кожа през зимата

Responsive image

Всяка жена обича тялото си и се грижи за него по различен начин. И ако за някои зони грижата се свежда до минимум, то третирането на кожата на лицето изисква много повече. Затова решихме да Ви запознаем с 3 продукта за поддържане на здрава и сияйна кожа през зимата.

1. Renora Cosmetics – името може да звучи познато на някои от Вас, а за тези, които все още не са се възползвали от продуктите на марката, ето за какво става въпрос. RENORA е качествена козметика, създадена от натурални съставки по Ваш избор, които съответстват на най-високите стандарти за качество. Можете сами да изберете продукта (дневен/нощен крем или почистващ гел), както и пряко да участвате в неговото „сътворение”. Ако не искате да избирате съставките една по една, екипът на RENORA ще направи това вместо Вас, като просто ще попълните кратък въпросник и според дадените отговори ще бъде създаден индивидуален крем или почистващ гел. Ще можете да се възползвате и от 7-дневна безплатна доставка като ще получите персонализирания си продукт в красива опаковка. Също така може да се гравира върху капачето на крема, но това важи само за продукти дневен и нощен крем.

2. Zoya Goes Pretty е създадена от Zoya.bg с цел грижа за кожата чрез продукти, съдържащи натурални съставки – 100% нерафинирано, студено пресовано карите от Западна Гана. Можете да избирате между шипков крем за лице, крем с тамян и смирна, крем с авокадо и много други – все с натурални съставки и с любов към вашата кожа.

3. La Roche-Posay, серия Hydreane. Тази серия на La Roche-Posay съдържа 4 хидратиращи крема за лице, чиито съставки са съобразени със специфичните нужни на чувствителната кожа, като един от тях е BB крем. И тъй като нямаше как да споделим с Вас само един от тях, споделяме всички. Серията съдържа следните продукти:

BB крем с термална вода за чувствителна кожа в два нюанса, Hydreane Extra Richе -  хидратиращ крем за чувствителна кожа без парабени, Hydreane Riche - xидратиращ крем за суха към много суха чувствителна кожа без парабени и не на последно място – Hydreane Legereхидратиращ крем за нормална към смесена чувствителна кожа без парабени.

Изберете подходящия крем за Вашата кожа и защитете лицето си през зимата.

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара