За нас

Fashion Sense е сайт, изцяло посветен на модата и всички тенденции, новини и събития около нея. Както всички знаем няма човек, който да не дава всичко само и само да изглежда по-добре и да прави приятно впечатление на околните на работното място, пред приятели и семейство. Не е тайна, че жените обръщат повече внимание на външния си вид и, въпреки че акцентът е именно върху тях, в рубриките ще откриете материали, разказващи за мъжките и детските тенденции в модния бранш.

Ние от FashionSense сме малък, но сплотен екип, който има огромното желание да подпомогне развитието както на модата, така и на младите дизайнери в България. Сайтът е ориентиран както към специалисти в модната сфера, така и към хора, които са любопитни да разберат повече за случващото се в тези среди.

 

 

Екип

Ивелина Кирилова
Главен редактор

Ивелина е на 25 години от София. Мечтател, PR и основател на блог за мода и лайфстайл. Момиче, което е влюбено в живота и силно обича да пътува, вдъхновявайки се от нови места. Пристрастена към предизвикателствата, книгите,модата и Instagram. А писането се оказва най-голямата и страст.

Драгостина Славова
Рекламен мениджър

Драгостина е на 27, Маркетолог по образование. Работи в сферата на дигиталната реклама вече повече от 3 години и не се плаши от думички като brand, content и data-driven marketing. Голямата й страст са пътуванията, хубавото вино, шоколада и модата.

Христина Лозанска
Моден редактор

Христина Лозанска, на 24 години, обича позитивните неща. Любител е на модата, пътуванията и малките удоволствия на живота. Писането е нейната страст.

Денислава Златанова
Редактор Мода

Виктория Богданова
Стажант Бюти редактор

Виктория Богданова e на 19 години. Обича дългите разходки сред природата и обожава животните, особено кучетата, които имат специално място в сърцето й. Нейна страст са грима и всичко свързано с козметика. Харесва музиката, а през свободното си време гледа сериали и видеа в Youtube.

Ани Кирова
Стажант Бюти редактор

Ани Кирова е на 20 години. Следва Книгоиздаване в СУ "Св. Климент Охридски". Вълнува се от интересния начин на живот - мода, пътувания, както и премиери на книги.

Мартина Деведжиева
Стажант моден редактор

Мартина е на 19 години от София. Студент по Книгоиздаване в СУ. Тя черпи своето вдъхновение от динамичния град, в който живее. Нейните най-големи страсти са книгите, танците и писането.