Втори ден блясък на модния подиум

Вторият ден на най-мащабното модно събитие в България беше също толкова бляскав, колкото и грандиозното откриване. За поредна вечер зала EFE на хотел Маринела приюти в себе си любители на модата и модни марки от най-висок клас. Именно втората вечер от Sofia Fashion Week бе запазена за световни модни марки и брандове с представителства в чужбина .

По традиция, тя започна с изпълнение, този път на изключително талантливата Елена Брусарска, която бе и водеща на вечерта. Компания й прави набиращата все по-голяма популярност като телевизионна водеща, Александра Богданска. След прекрасното изпълнение на Елена, дойде ред и на модната част на вечерта.

Тя започна с ревюта на любимата на милиони марка Escada, която представи две колекции – елегантна и спортна. Типично за Escada, станахме свидетели на комфортни и в същото време привличащи вниманието тоалети. 

Веднага след това, публиката имаше удовослтвието да се наслади на колекцията на Versace Collection. Представителите на бранда в България представиха една изключителна колекция, за любителите на лукса. Ефирни материи и цветни принтове, често създадени в дамски и мъжки вариант, за хората, който ценят качественото и стилното.

Дизайнерката Nina Naustdal, която по традиция представя своя колекция на Sofia Fashion Week, не изневери на това и тази година. Тя представи своята детска couture колекция, а малките модели умилиха публиката с лъчезарните си усмивки и весело настроение.

Twinset U&B, бранда който създава стилно и забавно бельо и бански костюми, представи своята колекция секси изкушения за предстоящите летни месеци. А непосредствено след това успяхме да се насладим и на колекцията на Twinset by Simona Barbieri, представяща изискани дамски тоалети.

Ново попълнение на вечерта беше сравнително новия бранд Sachin & Babi. Елегантни рокли, разчупени кройки и интересни принтове бяха в основата на тяхната колекция.

И няма как да преживеем лятото без слънчеви очила. Затова италианския бранд за ръчно изработени очила от дърво Clandestino Veneto представи част от своята нова колекция.

Вечерта завърши с колекцията на Sena Design, която накара всички да замечтаят за лятото, вдъхновени от ефирните материи и ярките цветове на роклите от колекцията.

 

Статията подготви: Христина Лозанска

Фотографии: Алекс Манчев

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара