Вдъхновението Sarah Angius

Responsive image

Sarah Angius е beauty blogger & influencer с над 3.7млн. последователи в една от социалните мрежи и това ни дава право да я наречем вдъхновение. Но освен вече споменатото, тя е и фризьор, който споделя ежедневно тайните и триковете си за здрава и сияйна коса чрез постове и видеа в сайта си и в един от личните си профили.

Прическите и триковете, които споделя са подходящи за всеки вид коса, като единственото, което би повлияло на успеха или неуспеха ви с дадена визия, е дължината на косата. 

Някои от прическите са предназначени за всекидневието, защото отнемат малко време и не изискват използване на особено количество продукти, често пъти - само лак за коса.

Sarah Angius споделя, че като малка единствената прическа, която е можела да си прави е била... конската опашка. Но сега, след като години наред е черпила вдъхновение от хилядите красиви жени, с които се е срещала, споделя и по-официални прически, подходящи за вечерни събития.

Като фризьор тя определя грижата за косата като нещо важно за всяка жена и задължително за всяка визия. 

Според Sarah Angius няма по-голямо вдъхновение от усмихнатата и щастлива жена.

Затова, независимо коя визия решите да изберете, не забравяйте да добавите към нея най-хубавия аксесоар, а именно - усмивката си.

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара