Тенденцията - Cropped top

Късият топ в съчетание с висока талия на полите и панталоните или просто да покажем кръстчето е тотален хит тази година и се възприема много добре, особенно през летните горещини. Дрехите с висока талия са практични и лесно се съчетават, а най-големия плюс е, че издължават оптически фигурата. А не е ли мечта това на повечето жени? Сега краката ви ще изглеждат по-дълги, освен това придобивате една много по-женствена и секси визия. Има всякакви вариации на тази модна тенденция и ще ви дадем няколко предложения:

Представяме ви съчетания на топ с дълъг панталон с басти. Изключително елегантно и секси, подходящо за различни поводи. Разбира се, бастите не са задължителни, важното е панталонът или дънките да са с висока талия.

Второто ни предложение са варианти на класическата права пола – от съчетания на черно и бяло до различни цветни комбинации с етно и флорални мотиви.

Следващите модели са като сладка закачка на една по - момичешка визия в съчетание на топ с разкроена пола в пъстри цветове.

Може да добавите малко романтика в стила си като съчетаетекъсият  топ с една дълга феерична пола. Цветови ограничения няма.

За тези от вас, които не желаят да разголват коремчето си, има вариант да носят високата талия риза или по-дълга блуза, която могат да напъхат или да я оставят да пада свободно.

 

 

 

Автор: Мария Ничева

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара