Тенденции при маникюра за пролет/лято 2015

Когато се затопля времето се замисляме как да разнообразим добрият стар розов лак и да се впуснем в приключения. Разбира се, за заетите дами най – удачен е гел лакът, който се пече и не се размазва, като издържа до 2 седмици. Перфектен и траен резултат. При обикновените лакове може да избираме от повече цветове, но за сметка на това, той издържа по – малко. Какви цветове обаче са модерни за този сезон?

Както винаги, неоновите цветове са най – предпочитани за лятото, но не са лесни за поддържане. Добре оформените нокти са задължителни ако изберете да ги носите. Звездите залагат на късо оформените нокти, или на заострените, които са хит в момента.

Другата тенденция е много лесна за поддръжка – телесните цветове също заемат място тази година. Те са предпочитани, защото отиват на всеки тоалет, лесни са за носене и са винаги модерни. Цветовете: светло розово, телесно, капучино, бежаво са сред най – предпочитаните. Ако сте с гел лак няма да се притеснявате за израстването, защото лесно ще може да го покриете ако израсте. 

Могат да се декорират с камъчета, рисунка или брокат, самата тенденция е много нежна.

Изрисуваните нокти също са модерни сега. Различните геометрични фигури, са сред най – използваните по модните ревюта в Париж тази година. Основата трябва да е светла, като по – тъмни са фигурите. Предпочитат се чертите, които не са натрапчиви и се съчетават лесно.

Маникюрът, съчетан с червилото също е сред водещите тенденции. Тук червилото не трябва да е искрящо, а да стои нежно в съчетание с ноктите.Giorgio Armani залага на тази тенденция, като излъчването е невинно и чисто.

Класиката в лаковете се налага – телесни и пастелни цветове. Повечето марки избират за своите модели лек лак и грим, като ефект на визията оставят на дрехите.

 

 

Автор: Снежанка Петрова

Снимки: Интернет

 

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара