Септември и тенденции back to school

Ето че с посрещането на септември е време да се сбогуваме и с топлото лято. С края на отпуските и летните ваканции септември сякаш поставя началото на една нова работна година, било в професионален или в учебен план. Неслучайно този месец е едно голямо начало и в сферата на модата. Септемврийските броеве на най-големите модни списания по света се приготвят месеци предварително, а дизайнерите от цял свят ще завладеят модните подиуми по целия свят с дамските колекции за лято 2015 година. С края на топлия сезон и хубавите летни почивки е време за нови тенденции и промяна в гардероба ни.

Любителките на по- спортното и удобно облекло биха могли да заложат на чифт кецове или удобни ниски боти и чифт дънки или пола тип клош съчетани с по широка риза или удобна тениска. 

Големите чанти остават друга задължителна част от облеклото ни, но тъй като говорим за Back to school друг перфектен вариант този сезон е раницата, която не само носи повече удобство, но и успява да придаде стил и на по спортното облекло.

За дамите, от които средата изисква един по-елегантен външен вид роклите с по широка кройка ще успеят да ви придадат елегантност и удобство едновременно. Обувките с висок ток и остър връх отново остават идеален вариант за завършека на тоалета ви, но ако търсите още повече удобство заложете на вечния черен панталон и чифт официални ниски обувки. автор: Теди Коева

Image credits TrendForTrend

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара