Пролет в гардероба

Responsive image

Напоследък времето не е на наша страна, но въпреки това сме готови да приемем пролетта и да я приветстваме в гардероба с най-топли чувства. Ще ви представим няколко находки или идеи за това как да разнообразите пролетния си гардероб и да внесете в него настроение. Флорални мотиви, пастелни и живи цветове, нежни модели и любов, защото тя никога не излиза от мода. 

Тази пролет в гардероба ни се наместват т.нар. "matching" тоалети, които са с един и същи или близък мотив и принт в горната и долната си част. 

Завръщат се плетените чанти във всякакви форми и размери, отново, за да внесат настроение в ежедневието ни, въпреки упоритостта на времето. 

Но най-голямата и може би най-важна тенденция от всички са... цветовете - много, ярки, красиви, цветове, които предизвикват усмивка и рязко вдигат нивото на настроението до абсолютно щастие и позитивизъм. 

Ще ви представим и 2 "ready to wear" визии, напълно готови за среща с приятелки, разходка в парка, бизнес среща или просто усмихнат ден. 

 

 

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара