Предстои фестивал на модата и красотата 2016

Тази година Модния форум ще се проведе на 23 и 24 юни в  Хотел Интернационал в комплекс Златни Пясъци, където се очаква да присъстват над 500 гости - представители на културния, бизнес и светски елит от цяла България. 

В рамките на две поредни вечери ценителите на модата и красотата ще се насладят на дизайнерските колекции на модните къщи - „Veteida“ и “Banderol”, както и на марките – АРКЕ, Wolf Walley, Nixa и Дони Стайл, детска мода от Family Hasky,  колекция бельо и бански костюми на Perfect и Seven Seconds, серия бутикови обувки - „Sara Pen“,  официални рокли на бутик Тианда, булчински рокли на дизайнерката Стойка Хаджиева - "Тонена", „Сватбен център София и Варна“, сватбен бутик Alegra, Anabel bridal, Христо Чучев дизайн и Стоян Радичев. Mодата за мъже ще бъде представена от Celio и модна къща Aggressor. Присъстващите ще се докоснат и до неповторимите аромати на Elmar parfum boutique.

 

Кулминацията в модния спектакъл ще бъде представянето на колекция сватбени рокли на световно известните марки Justin Alexander, Lillan West, Sincerity и Sweetheart, представени от Bridal House.

В дефилетата ще вземат участие най – добрите модели на морската ни столица, сред които - Ива Атанасова, Снежи Касабова, Жаклина Братанова, Яна Димитрова, Марина Димитрова, Диян Христов и Мариян Христов.

По традиция водещ на събитието ще бъде актьора Симеон Лютаков, а за стайлинга на всички модели ще се погрижат коафьорите от салони NUSHI и екипа на гримьорката Кристина Славова.

„Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ 2016, ще се осъществи благодарение на генералното партньорство на Mall Varna, жива алкална вода Adva, винарска изба Варна, салони Nushi, както и любезното домакинство на Хотел Интернационалал. Организатор на форумът е Модна Агенция Vip Fashion Group.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара