Предстои 8-мо издание на Балканското сватбено изложение

За осми пореден път SOFIA HOTEL BALKAN /SHERATON/ ще бъде домакин на изложението, което ще събере в елегантната „Бална зала” на хотела над 50 фирми от всички сфери на сватбената индустрия. Те ще представят най-новите колекции в булчинската мода, тенденции и идеи в организирането на сватбения ден, уникални декорации, предложения за медения месец. Фотографи и филмови къщи ще покажат най-модерните насоки за това как да бъдат запазени скъпи спомени от сватбения ден. 

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO събира под един покрив едни от най-добрите фирми сватбената индустрия и едновременно с това кани като зрител и участник техния клиент – бъдещото семейство. По този начин дава възможност на младоженците да получат професионална информация и консултация.  

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO е първото изложение за годината и интересът на бъдещите младоженци е голям, защото с посещението си виждат всички нови проекти,  най-оригиналните и добрите идеи в една сватбена атмосфера и на едно място. Те ще могат да се възползват и от големите отстъпки на  стоки и услуги,  които ще предложат  участниците на BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO  единствено и само в рамките на изложението.Организаторите са предвидили и томбола с много награди за посетителите!

Изложението ще бъде отворено в Събота 23.01.2016 от 11 до 18 часа и в Неделя 24.01.2016 от 10 до 18 часа.

 

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара