Полезно за кожата и душата с Haniel Bio

Responsive image

Покрай празничната шопинг истерия, реших да ви напомня, че именно сега трябва да избягвате неразумното харчене и да избирате точните подаръци. Ето защо днес ще ви запозная с марка, която е полезна, както за тялото, така и за душата или с две думи - точните продукти на достъпни цени.

Haniel Bio не е типичният бюти онлайл магазин. Марката предоставя козметика от естествени съставки, т.н. био, и се стреми да насърчава потребителите да използват правилните продукти, а не просто да купуват, защото са чули от рекламата по телевизията.

В сайта ще откриете практически съвети и рецепти, които лесно ще се впишат в ежедневието ви. Не е нужно да посещавате козметични студия, може просто да комбинирате някои продукти и сами да ги приложите върху себе си в домашни условия. 

Създателите на онлайн магазина са изключително любезни и ще отговорят на всеки въпрос подробно, дори ще ви дадат ценни съвети как да се грижите за кожата и тялото си. И ако все още се чудите какво да подарите на близките си и на себе си за Коледа, влезте на www.hanielbio.com Със сигурност ще откриете най-доброто.

Ето и един, който от Haniel Bio споделиха с нас:

*Красива грива през зимата* 
Добавете 2 таблетки аспирин към еднократно количество шампоан, което ще ви стигне за 1 измиване на косата. Втрийте в скалпа с нежни масажни движения и оставете за 2 минути преди да отмиете. Разтворът ще хидратира скалпа и ще заздрави корените!
Шампоан с екстракт от чесън на Harem's Ottoman, 400ml 

автор: Ивелина Кирилова

 

 

Ивелина Кирилова

Ивелина е на 25 години от София. Мечтател, PR и основател на блог за мода и лайфстайл. Момиче, което е влюбено в живота и силно обича да пътува, вдъхновявайки се от нови места. Пристрастена към предизвикателствата, книгите,модата и Instagram. А писането се оказва най-голямата и страст.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара