Новата рекламна кампания на Miss Dior и Натали Портман

Responsive image

1947: Miss Dior, парфюмът на висшата мода, бил роден като изблик на живот, с дързостта на велик зелен флорален аромат, който е удивлявал и изпъквал. Кристиан Диор го създал, за да олицетвори революционния силует на неговия New Look, и за да внуши чувствеността на неговите вдъхновяващи извивки с аромат.

2017: в нова интерпретация от Франсоа Демаши, Miss Dior Eau de Parfum еволюира в унисон със силуета на Dior, пресъздаден от една жена за жените, които не се страхуват от нищо. Тази олфактивна революция подсилва темперамента му и примамливостта му, без да губи оригиналния си подпис. Miss Dior е разпознаваем, но нюансиран с нови, оживени нотки.

Къща Dior е преживявала много революции и Miss Dior е преминал през всички тях. Пълен обрат, запазвайки страстното му сърце и couture душа.

Ухаеш на любов

Новата флорална декларация, от Dior "Създаването на аромат, който ухае на любов, е продължено, но в същото време ново предизвикателство. Композицията трябва да е вълнуваща и оживена, някак дива, и в същото време достъпнa. В този ред на мисли скулптирах флоралните му фасети, подчертавайки силата на неговите Рози, за да го направя чувствен и съблазнителен. Осеях го и с изключително оживени и темпераментни нотки , за да бъде моментално впечатляващ и привлекателен. Накрая премахнах всякакви тъмни и земни нотки. Трябваше да избухне и да се разрази като любов от пръв поглед. Декларация от любов за любовта! " Франсоа Демаши, творец парфюмерист на Dior

Облечен в ръчно изработен аромат, Miss Dior е ода за любовта. Точно както Кристиан Диор е направил за младите дами на New Look, Франсоа Демаши е искал да предаде чрез аромат идеята за парфюм, който изразява чувството на любов. Аромат, който "ухае" на любов, за жените на днешното време.

 

Повече от всякога той е искал да му придаде елементи на закачливо елегантен парфюм, който представя женствеността на Dior с душа от висшата мода - но модерна, бунтарска и елегантна висша мода. Днес, повече от всякога до сега, жената Dior въплъщава жив ум и самоувереност, също както и красота, която е удоволствие за околните, но спазва свой собствен ритъм. За тези пламенни жени с нежни сърца и красноречиви на слова, той композирал създадена по мярка Дива роза, скроена като най-красивата рокля. Това е силуета на одухотворената и модерна Miss Dior.

  

Мощен, жизнерадостен и остроумен, новият Miss Dior Eau de Parfum е пресъздаден в ръчно изработен и чувствен флорален аромат. За активна и жизнена Miss Dior. С любов, за любов!

Конструкцията очертава изпипаните контури на чувствената медена Роза от Грас, бродирана със секси духа на Турска Роза Дамасцена.

Преплитащи се свежи цитрусови нотки искрят във формата на Червен портокал, Мандарина и Бергамот от Калабрия. Тази щедра и ефирна Miss разкрива прелъстителните си извивки, като всичко е фино обгърнато и запечатано с Розов пипер и дърво Палисандър от Гвияна.

 

"От момента, в който беше създаден, Miss Dior е бил аромата на любовта, изблик на живот. Този парфюм е целял да олицетвори идеала за това какво трябва да представлява един парфюм: предизвикателен, хипнотизиращ и чувствен. Трябва да води до действие, до милувка, до любов... Изключително елегантен, Miss Dior винаги е бил несъзнателно атрактивен и и недоловимо изкусителен. Той е съвсем просто еротичен, и в същото време лек и духовит. Грациозно еротичен, нежен и деликатен." Франсоа Демаши, творец парфюмерист на Dior.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара