Нова завладяваща модна тенденция

Миналия уикенд, Виктория Бекъм пристигна в Хонконг, за да отпразнува новата си колекция Estée Lauder, и тя направи смел избор като в облеклото и, което беше риза с пола, акцентираха детайлни целувки.


 
В Шанхай, тя се завърна с нова "униформа", която представлявше дълга плисирана пола и бяла, изчистена риза. Щом Бекъм е заложила на тези поли като предпочитана визия, това автоматично ги прави категоричен хит в модните тенденции за пролетта на 2017-а. Дълго време те бяха смятани за твърде ретро, но през новия сезон залагаме,че те ще станат задължителни за всяка стилна дама. Цветовете и десените няма да имат значение, макар дизайнерите да твърдят, че най-ефектни ще бъдат ярките тонове. Един от задължителните цветове на тази пролет ще е жълтият. От свежите лимонови краски чак до наситено жълто, тип канарче.


Бухналите ръкави и широките рамене от 80-те отново ще бъдат на мода. Силуетът обаче ще е значително по-обран, с леко заоблени надолу ръкави. Животинските щампи също ще се задържат по витрините на магазините, като тигровите и леопардови краски вече са отживелица. През този сезон те ще бъдат изместени от десени с риби или зебри. При обувките класическите високи токчета ще бъдат детронирани от платформите. Освен по-удобни, те се съчетават и с далеч по-широк набор от дрехи. Стоят еднакво добре както с поли, така и с дънки, единодушни са стилистите. При аксесоарите пък ще изпъкват блестящите бижута, отрупани с брокати и пайети.

 

 

 

Автор: Елина Крушева

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара