Ники Минаж е звездата в празничния филм H&M

Тазгодишната коледна кампания H&M Holiday 2017 e водена от кратък филм с участието на Ники Минаж, Джеси Уилиамс и Джон Туртуро. Филмът, под режисурата на Йохан Ренк, разказва история за паралелна вселена, пълна със запомнящи се персонажи и всеобщото послание за съпричастност и взаимогрижа.

 

Като истинска съвременна трактовка на класическа приказка, основната сюжетна линия на филма се фокусира върху приключенията на малко момиче, което проследява злия брат на Дядо Коледа, за да спаси празничния сезон от егоизма му. Ники Минаж играе ролята на майка на малкото момиче, а по-късно се превъплъщава и в приказна фея на име Wisest Thingy, докато Джеси Уилиамс влиза в ролята на бащата, както и на свръхестествения Fastest Fairy. Джон Туртуро, от своя страна, е в ролята както на Дядо Коледа, така и на неговия зъл брат.

 

„Харесвам силното послание на филма и най-вече начина, по който това малко момиче олицетворява героя, който живее във всички нас.“ споделя Ники Минаж.

 „Харесвам силното послание на филма и най-вече начина, по който това малко момиче олицетворява героя, който живее във всички нас.“ споделя Ники Минаж.

„Вълнуващо е да видиш как празничната ни колекция оживява заедно с такива таланти. Тя със сигурност допринесе за още по-магичното усещане във филма и силно се надяваме, че клиентите ни ще се влюбят в предложенията за зимния сезон в H&M” казва ПернилаВолфарт, главен дизайнер и творчески директор в H&M.

 

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара