Модна къща "Жени Стил" ще представи колекция „ФУНКЦИОНАЛЕН ШИК”

Модна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова представя колекция есен/зима 2016-2017 на тема: „Функционален шик”.

Зимната колекция провокира едновременно увереност, смелост и елегантност, като желанието за изразяване на собствената индивидуалност, лична свобода и комфорт се манифестират чрез минималистичния силует на дрехите.

Всеки модел излъчва функционален шик, чрез който дамите ще се чувстват неотразими и забележими. Голяма част от моделите са изработени от висококачествени иновативни материи, върху които ръчно са апликирани разнообразни мотиви от кожа и дантела. Вълната, кашмирът и коприната също присъстват в колекцията.

През този сезон като тенденция се явява леко обемният изчистен силует при палтата, блузите и саката. Тези модели се съчетават с прави поли и панталони до глезените или силно разкроени /чарлстон/ панталони.

Другата линия за сезона са вталените сака, които са изработени в комбинация от два вида материи или два цвята, например съчетание на червено и цикламено. Моделите на саката са разнообразни, като в колекцията присъстват такива със и без ревери. Някои от моделите имат разкрояване в талията и допълнително пришит пеплум с чупки, които им придават закачлив и младежки вид.

Роклите за сезона също са разнообразни като кройка и силует – разкроени рокли, рокли с волани, също и класически прави рокли, които се допълват от различни срязвания и чупки. Полите също следват силуета на роклите. Дължините са до и над коляното. Блузи и бюстиета, изработени от комбинация на кожа и дантела, се съчетават с панталони чарлстон и асиметрични поли.

Вечерните облекла са къси рокли, изработени в съчетание на различни материи – коприна, тафта, дантела и платове с пайети. Някои от моделите са декорирани с ципове, декоративни ширити и камъни.

 

 

Материи: кашмир, студена вълна, кожа, дантела, трико, букле, хай-тек материи;

Цветове: червено, цикламено, лилаво, черно

 

Манекени: Модна агенция „Визаж”

Прически: Тодор Тошев, Силвия Тошева, Весела Тошева

Грим: Любомир Николов

Фотограф: Алекс Манчев

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара