Мистичният бал на Диор и отварянето на новият им бутик в Мадрид

На 25 ноември, 2017, модният гигант Диор реоткрива бутика си в Мадрид. На една от най-луксозните улици в Испанската столица, където намират своето място най-емблематичните модни марки, отново намираме и любимия Диор. В бутика ще се предлагат  Ready-To-Wear колекциите на бранда и аксесоарите, за които всяка жена мечтае. По повод откриването на бутика, Мария Гарсия Чиури и нейните колеги организират мистичен бал с маски, на който любителите на модата да се насладят на класически и съвременни теми, създаващи една сюреалистична приказка.

Повече от 800 гости присъстваха на красивото събитие сред кадифе и градините на музея Роден в Мадрид. Когато часовниците удариха 10, присъстващите се промъкнаха през музея и излязоха по пътека от блестяща трева, запалени свещи, проектирани стрелкови звезди, за да се насладят на прекрасната атмосфера, създадена от Диор.

Сред гостите на събитието бяха ВИП клиентите на марката и някои от най-известните имена в модния бранш, сред които Бела Хадид, Кендъл Дженър и АСАП  Роки,  облечени стилно и изискано в тон с бляскавото събитие, празнуващи откриването на реновирания бутик.

Самия той е разположен на два етажа като първия е запазен за кожени облекла, аксесоари, парфюми и козметика, а на вторият се помещават ексклузивните колекции на бранда. Феновете на Диор ще могат да се насладят и на терасата с градина на втория етаж.

Очаква се бутикът на Диор в Мадрид да се превърне в новото любимо място не само на любителите на модата, но и на всички, които искат да се насладят на стил и лукс, типични за Диор.

 

 

Статията подготви: Христина Лозанска

 

 

Христина Лозанска

Христина Лозанска, на 24 години, обича позитивните неща. Любител е на модата, пътуванията и малките удоволствия на живота. Писането е нейната страст.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара