Метрополитън Гала 2017 – какво облякоха най-големите в света на модата и шоубизнеса

Всяка година първият понеделник на Май е запазен за Мет Гала. Топ дизайнери, модели и знаменитости се събират на ежегодния моден форум в музей Метрополитън в Ню Йорк. Обявеното са „Оскарите на модата” събитие е едно от най-коментираните и очаквани в годината.  Списъкът с гости, контролиран от самата Ана Уинтор, включва най-обсъжданите лица в модата и шоубизнеса.

.

Както всяка година, така и тази, Мет Гала има определена тема. Сега събитието се организира в чест на японския дизайнер Рей Кавакубо, който издига в култ авангардното  и превръща модата в изкуство. За Кавакубо изкуството и модата са взаимно свързани, изразени в малките детайли.
Тазгодишното Мет Гала  събитие бе едно от най-интересните. А ето кои са най-добре облечените знаменитости.

 .

Първа, както всяка година, пристигна главният редактор на Вог и организатор  на събитието, Ана Уинтор, облечена в бляскава рокля на Шанел, дело на Карл Лагерфелд.  Сред останалите знаменитости, посетили събитието бяха: Кейти Пери с рокля на Джон Галиано, Прианка Чопра, облечена с рокля – шлифер на Ралф Лоран и Ким Кардашиан с прелестна бяла рокля дело на Вивиан Уестууд.

.

Най-обсъждани на събитието станаха моделите  Кендъл Дженър и Белла Хадид, появили се с тоалети, оставящи много малко на въображението. 

 

 

Автор: Христина Лозанска

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара