Колекция бижута “Iconics” от Guess

В търсене на приключения, в търсене на нещо ново, както диктува и стилът на марката „Young, sexy and Adventuruous“, жената Guess се стреми да открие истината зад мистериозното катинарче от „Тайната градина“. Какво ще открие и къде ще я отведе това пътуване не е важно, важно е самото пътуване и приключенията, които го съпътстват и които ще превърнат духа й в още по див.
Колекцията от бижута “Iconics”, която представя Guess през 2015 включва бижута, символизиращи мистерията, магията и олицетворяващи именно жена, търсеща нови хоризонти, любопитна, дива.

THE SECRET KEY
Темата за тайния ключ е кулминацията в колекцията “The Secret Key”. Колекция, която обединява типичните за марката символи като триъгълника, катинарчето и въпросителния знак и преобразява жената, носеща Guess, в мираж. Бижутата са иделния аксесоар за дамата, която обича приключенията и която завладява всичко около нея мигновено.

GUESS ABSOLUTE
В търсене на Абсолютното. Бижута покрити с брилянтни кристали, обединяващи хармонично съвременен дизайн и перфектен класически стил, подходящи за всеки момент от деня. “Guess Absolute” е колекция, която повлича текущите мода и тенденции, създадена за жената, която не мисли за вреmeto.

WRAPPED WITH LOVE

Фатално привличане. Сърцето от колекцията ”Wrapped with Love” е обвито сякаш от паяжина от кристали, олицетворявайки любов, която никога няма да спре да гори. Бижута перфектни за вечерен повод, но също така и в съчетание с едно по-ежедневно облекло. Комбинация от платина, розово злато и сини кристали, които заедно превръщат бижуто в истинска магия.

GUESS 4 YOU

Модерни. Божествени. Великолепни. И преди всичко Guess. Четирите букви G олицетворяват типичното лого на марката в една нова комбинация. Бижутата от колекцията GUESS 4 YOU са идеални за официални поводи.

 

Автор: Teodora Koeva - Milan

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара