Как и къде да нанасяме парфюма си

Нищо не би могло да бъде по – въздействащо от полъх на чудесен аромат. Правилно избраният парфюм може да допълни всеки тоалет. Стилната жена, трябва да бъде сигурна, че избира подходящия аромат за всяко събитие, защото не забравяйте, че парфюмът може да направи страхотно първо впечатление.

 

Открийте подходящия парфюм

Като начало трябва да изберете аромат, който да ви харесва. Не се хвърляйте на даден парфюм, само защото е дизайнерски. Важното е вие да се чувствате добре когато сте с него.

Нанасяйте аромата на суха кожа

Повечето парфюми се абсорбират най – добре  от кожата, когато тя е суха. Затова напръскайте от избрания аромат след като сте взели душ, не преди това.

Косата е чудесно място за парфюмиране

Дори да ви убеждават, че косата не е подходящо място, което да бъде парфюмирано, не е така. Тя задържа аромата през целия ден и освобождава частици от него при движение.

Не разпръсквайте аромата по цялото си тяло

Местата, на които е необходимо да нанесете от парфюма си за да ухаете през целия ден са: китките, вътрешната част на лактите, зад ушите, косата и в областта на пъпчето.

Никога не втривайте китките, след като сте нанесли парфюм

Макар, почти всеки да вярва, че това е правилната стъпка след като нанесете парфюм върху вътрешната част на китките, това може да съсипе аромата. По този начин се разрушават нотките на парфюма. 

 

 

Предлагаме ви няколко прекрасни есенни аромата: Тук

 

 

Автор: Ивияна Зашева

Снимки: Интернет

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара