Качествени и достъпни грим находки

Responsive image

Всяка жена е красива по свой собствен начин. Някои жени са благословени да се събуждат красиви и да изглеждат като богини, а други просто имат нужда от малко грим, за да подсилят естествената си красота. Но не е нужно да даваме куп пари за гримове, разчитайки само на името, пренебрегвайки високата цена. Именно поради тази причина и поради любовта ни към жената като най-красивото същество, по случай женският месец Март, Ви споделяме няколко задължителни грим находки с високо качество и... ниска цена! 

Продуктите, с които ще Ви запознаем са най-често използваните от почти всяка жена. Продукти, които няма да засенчат индивидуалността й, а само ще й придадат естествен блясък. 

Фон дьо тенът често се оказва най-добрият ни приятел - той скрива несъвършенствата по кожата ни, когато се появят. Но освен точният цвят е важно продуктът да има и UV защита, затова Ви представяме Nude Illusion на Catrice. А ето и нещо интересно за него - той е веган, което е още един плюс в негова полза.

Следва хайлайтър колекцията на Essence - Glow To Go. За моментите, в които животът ни има нужда от малко повече блясък. А и, коя жена би останала незабелязана, ако носи тези продукти?!

Палитрата In Love With Rose - малка палитра, която можете да носите навсякъде със себе си. Тъй като никога не знаем дали животът няма да ни изненада с някое парти. 

За да ни казват по-често, че имаме "страшни" очи и, за да пленяваме още с първия поглед - наситено черната спирала за обем Hero. 

Въпреки, а и напук на студеното време слагаме червило и излизаме навън! И щом ще е червило, защо да не е дълготрайното хидратиращо червило с блясък, отново на Essence?

Последният продукт, който ще Ви представим, е молив за вежди. Никой не се е родил перфектен и понякога оформянето на веждите се оказва по-трудно от всякога. За тези моменти - молив за вежди на Revlon, наличен в различни цветове. 

 

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара