Идеалното бельо за Новогодишната нощ

Колкото и да обичаме цялостните сетове и тоалети, всички знаем, че без едно определно нещо идеалният тоалет никога не е завършен. Бельото – нещо, което само ние виждаме, но ни помага да се чувстваме специални. Тази част от женското облекло е нещо като костюма на Супермен – крие се под дрехите, но когато бъде извадено на показ има силата да „зашеметява” и впечатлява.

Новогодишната нощ бележи края на стар и същевременно началото на нов етап в живота ни. Дрехите, които обличаме именно за тази вечер, ни карат да се почувстваме празнично и дори „да влезем в кожата на някой друг”. Но бельото – то е именно тази специална част, която показва истинската ни същност. Затова Ви показваме тези предложения за идеалното бельо, което можете да носите в Новогодишната нощ, независимо дали го обличате с цел да се чувствате специални или да въздействате на някой друг.

1. Започваме с предложение от известната на всички марка “Victoria’s Secret”. Всяка година по традиция модния бранд прави колекция луксозно бельо, специално за Коледните и Новогодишните празници. Тази година марката залага на традиционните цветове зелено и червено, като бельото, което Ви предлагаме, е за онези дами, които не искат да показват прекалено много, защото, както всички знаем – мистериозното е най-интересно.

2. Преминаваме към моделите на “Agent Provocateur”. Както Ви подсказва и самото име на бранда, провокацията е основното, чрез което колекциите привличат погледа. И тъй като черното винаги е на мода, независимо дали става въпрос за бельо, обувки или цялостни сетове, нашето предложение е именно в този цвят. Този модел бельо е за онези дами, които знаят как да въздействат и определено имат какво да покажат.

3. Най-лесно за нас е да се възползваме от предложенията на българските марки, с които също се надяваме да ви заинстригуваме. Първата от тях носи името “Nikol”. В колекциите си, дизайнерите на марката залагат на удобството, като не пренебрегват обаче красотата и  детайлите. Комплектът бельо, който намира място в нашите предложения е семпъл, но едновременно с това елегантен и красив.

4. Следващият български производител и дизайнер на дамско бельо, от чиито модели Ви предлагаме да се възползвате, е „Ivon”. При тази марка отново е заложено на удобството, но тук се намесва и сексапилът, като в модела, който сме избрали, той ясно личи. Дизайнът на бельото цели да покаже една от най-красивите част на женското тяло в различна светлина, като напомня малко на моделите на “Agent Provocateur”. Детайлите са изпипани, а цветовете – подходящи за една прекрасна Новогодишна вечер.

5, И тъй като искаме максимално да Ви улесним с избора на бельо за празника, следващото ни предложение може да намерите в магазините на “H&M”. Моделът, който сме избрали отново е с преобладаващ черен цвят, но многобройните дантели и детайли отново носят лек мистериозен стил и допринасят максимално за визия, подходяща за идеалната празнична вечер.

6, И от световноизвестните марки отново към българското. Марката “Perfect” създава бельо за женствените дами, които имат собствен стил и това си личи в моделите им. Този път нашето предложение е малко по-различно. Моделът е тип „корсаж” и е в син и розов цвят с малка загадъчна панделка. Това наше предложение е отправено към онези жени, които искат да се чувства удобно и все пак да изглеждат секси през Новогодишната нощ.

7. “Lena-Lena” отново е българска марка, чиято дизайнерка носи името Елена Урумова и посвещава „продукта” си на онези дами, които искат да намерят самочувствието и свободния си дух, като прибавя и нужната провокативност, за да бъдат моделите й неустоими. Именно такова е нашето предложение – то носи провокацията в себе си и е подходящо, както за жените, които все още търсят стимул за самочувствието си, така и за онези, които вече са го намерили.

 

8. “MILA Dokova Lingerie” – поредната българска марка, която успява да се наложи на пазара и то точно в сектор, в който е трудно да се пробие. Дизайнерката Мила Докова, споделя за моделите си : „Харесва ми да успявам чрез форма да създам красива дреха или бельо за всеки тип жена и форма на тялото.” Тя успява да привлече мъжкото внимание върху всяка една жена чрез своите модели, за което сме й безкрайно благодарни. 

 

9. “Tallulah Love”. Моделите на световната марка говорят сами за себе си – класа, сексапил, решителност. Именно тези качества придават луксозните сетове на своите притежателки, за да могат да се чувстват наистина уверени и неотразими.  И тъй като думата „любов” се съдържа в наименованието на бранда, няма как да не го обикнем. Затова Ви предлагаме нещо, с което смятаме, че бихте изглеждали повече от впечатляващо в празничната нощ.

10. За да завършим подобаващо нашите предложения, избираме да заложим на модел за онези дами, които се припознаят в описанието. „Красива, женствена, дива”. Наскоро световноизвестната певица Рита Ора създаде колекция, заедно с дизайнерите на „Tezenis” за самата марка. Заложено е на черния цвят, дантелените детайли, на места със златен или сребърен цвят. За да бъдат оценени моделите обаче, се иска мъж, който наистина има „око за детайла”.

 

 

 

Автор: Петя Банкова,
Снимков материал: Интернет

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара