Феерия от цветове

През есенно-зимния сезон, традиционно отдаваме нужното внимание на тенденциите за най-новите визии при прическите. Световните дефилета ни представят една прекрасна есенна палитра от цветове, примесена с идеята за натурална и непринудена визия.

По време на модните седмици най-често се забелязваха естествено изглеждащите коси и аксесоарите за тях. Актуалните цветове преобладаваха в медената гама, а най-често срещаният нюанс беше ягодово русо. Разбира се не липсваха и характерните за студените дни, дълбоки шоколадови гами. Ефирните вълни в косите, толкова харесвани през лятото, разгръщат напринудения си блясък и през този сезон. Нежната и естествено падаща коса присъстваше при много от дизайнерите за изграждане на елегантния и естествен образ на жената. 

Червен шококад         

Червените тонове в кафявата гама се наредиха сред най-актуалните цветови комбинации. Emilio Pucci, Louis Vuitton и Narciso Rodriguez възвърнаха с пълна сила изкусителните червени нюанси в кестенявата коса. Този избор придава повече жизненост на косата и е в унисон с есенните цветове.

Ягодово русо

Русите коси тази есен придобиват топъл червеникав оттенък, който придава изисканост и подхождат на почти всеки тип кожа. 

Балеаж

Балеажът е хит в прическите вече няколко години. Ефектът на „цеуната от слънцето“ коса заема своето почетно място и този сезон. Това съвсем не е случайно - светлите и тъмни нюанси преливат и съдават жизненост и плътност на косата по много естествен начин. Burberry Prorsum и Diane Von Furstenberg ни демонстрират невероятни визии, чрез една класическа техника за боядисване.

Пепеливо русо

Русите коси тази година придобиват още един специален нюанс. Най-актуалните тенденции извеждат на преден план необичайно светлите и матирани нюанси на русото. Alexander Wrang и Balmain ни дават пример, затова колко прекрасно може да стои пепеливо русото. Модерният цвят придава на дамите самоуверено, елегантно, нестандартно и консервативно излъчване.

Тъмен кестен

Тъмнокестенявото, отиващо към черно, създаващо много романтичен и класически израз е една от топ тенденциите този сезон. 

 

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара