Дженифър Лопез в колаборация с Джузепе Заноти

След съвместната колекция обувки на Сара Джесика Паркър и любимия на Кари Маноло Бланик, ред е на друга любима звезда да създаде колекция с любим дизайнер на обувки. Джей Ло, известна със страстта си към обувките на Джузепе Заноти, обяви миналата година, че се задава съвместна колекция с италианския дизайнер и ни накара да тръпнем в очакване на творенията им. И датата дойде!

.

На 23-ти януари тази година, се състоя официалното представяне на колекцията Джей Ло и Джузепе Заноти. Тя включва любимите на певицата стилето боти, кецове с платформа с типичните за звездата черно, златно, сребърно и змийски мотиви. Тя предлага за всеки по нещо, дори най-консервативните ще открият своя чифт в тази изтънчена селекция.

.

Самият Джузепе Заноти казва за съвместната си работа с Дженифър: „Винаги съм се възхищавал на начина, по който Дженифър носи моите обувки. Освен муза, тя е и чудесен партньор, с който работата е лесна и забавна. Тази колекция представлява силната, чувствена и изтънчена жена – точно каквато е Дженифър“.

 

 

Статията подготви: Христина Лозанска

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара