Благотворителен ревю-спектакъл THE ART OF GIVING

Клубът за мода и връзки с обществеността (The World of PR and Fashion) в „Американския колеж“ в София имаше честта да организира благотворителен ревю-спектакъл: „The Art of Giving“ (Изкуството да даряваш) на 26 април в хотел „Феста София“.

Основоположникът на клуба, Томислава Томова организира събитието с помощта на Зонта клуб „Света София“ с цел набиране на средства за поредния етап от ремонта в Онкологичния диспансер на София област, за който се работи вече четвърта година.

Освен модното ревю, което включваше представянето на известни марки като „Illlumminee”, “Wotan’s man fashion“, “Moonstone” и „Рошавата Гарга“, водещите на събитието бяха облечени с изисканите рокли на „Rose Fashion House”. По време на събитието имаше томбола с подаръци изработени от учениците: бижута, козметика и картини.

Родителско-учителската асоциация на „Американския колеж“ също се включи в събитието като предостави подаръци за томболата.
Чрез събитието, което организираме, се надяваме да дадем пример и да вдъхновим много млади хора да участват в повече благотворителни дейности. Да бъдем добри, съпричастни и готови да помогнем на нуждаещите се - това е смисълът на живота, това е радостта за един човек. Искаме да дадем топлината на своята любов и доброто, което носим в себе си за сътворяването на един по-добър и по-красив свят, искаме да покажем, че няма невъзможни неща, че надеждата ни крепи и чрез желание, воля и вяра ще осъществим тази -наша цел. Това събитие е само една малка стъпка към промяната - то е едно стъпало към реализирането на нашата мечта, а именно - да докажем на света колко ценно е да бъдем добри и колко красиво е изкуството да даряваш.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара