Акценти от Sofia Fashion Week 2018

Responsive image

В дните 27.03-30.03 София се превърна в модна столица, благодарение на събитието Sofia Fashion Week SS 2018. Тринадесет модни бранда представиха своите концепции и колекции, и вдъхновиха всички гости. Сред брандовете са Модна къща "Жени стил", Djofra Fashion, 29 Desired, KWIAT, Biliana Yotovska Label, CODE FIT и Модна къща "Елена Христова".

Именно Модна къща "Елена Христова" с дебютната си колекция "Етно мечта" бе изненадата не само в нощта на 27.03, а и на самата модна седмица. Колекцията, както се подразбира и от името й, е вдъхновена от българският фолклор, традиции и основно от детайлите на българските носии. Дизайнерката призова да се гордеем с това, че сме българи и получи бурни аплодисменти от публиката, която остана очарована и се влюби в дебютната колекция на младата дизайнерка. 

Biliana Yotovska Label от своя страна представиха новата си колекция със спортни облекла и бански костюми. Дизайнерката Биляна Йотовска отново се бе постарала моделите да излъчват сексапил и едновременно с това да са удобни и нежни. 

Стоян Радичев също предизвика бурните аплодисменти на публиката след представянето на новата му колекция, която според присъстващите модни критици и любители, бе на световно ниво. Изящни и нежни модели с много детайли, сексапил и женственост - това представляваше модното ревю на Стоян Радичев. 

Впечатление направи модела, с който Стоян Радичев закри ревюто на своята колекция - дълга бяла рокля, която се превърна в "център на светлина" в края на модното шоу. 

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара