Аксесоарите, които не трябва да липсват в гардероба ви през това лято

Всеки тоалет, дори и последен писък на модата не би засиял напълно, ако не е съчетан с подходящите аксесоари. Аксесоарите от край време играят голяма, бих казала дори главна роля във външния вид на една жена. Те, разбира се, трябва да бъдат подбрани винаги с мярка и съобразени с нашия тоалет. В зависимост от сезона, цвета, десена, стила, кройката, та дори материята на съответната дреха, аксесоарите биха „засияли“ по безброй различни начини. И тъй като сме в разгара на така прекрасното и топло лято нека видим някои от топ аксесоарите, които ще допълнят летните ви тоалети, придавайки им завършеност, изящност и елегатност.

„Дайте на жената чифт обувки и ще завладее света.“ казва прелестната Мерилин Монро и неслучайно. Обувките са частта от тоалета, която има най-голямо влияние върху цялостния външен вид на една жена. Хитът на лято 2014 са еспадрилите, ниски, високи, пъстри или едноцветни, на каквото и да се спрете няма да сгрешите. За почитателките на летните нощни излизания и забавления една перфектна комбинация биха били чифт не много високи сандали със стабилен по-широк ток. Ако пък искате едновременно удобство и висок ток, то заложете на дебели подметки и високи платформи. Затворените обувки с остър връх и висок тънък ток не излизат от мода и това лято, придавайки безркайна елегантност и изящност.

Друг аксесоар, който заема важно място в гардероба на модерната жена, е чантата. След обувките това е аксесоарът, за който бих казала, че едно ново попълнение никога не е излишно. И след като говорим за лято, на първо място идва плажната чанта, за предпочитане лека, удобна и достатъчно голяма да побере хилядите нещица, които една жена има нужда да носи дори и да прекара целия ден под жаркото слънце на плажа. Що се отнася до следобедните и вечерни излизания, заложете отново на по-голяма чанта, подходяща да се носи на рамо, в цвят, който ще допълва перфектно всеки ваш тоалет, от неутрални нюанси, до дръзки, крещящи цветове, които акцентират върху летния сезон и ще ви придадат още по-лятно и свежо излъчване.
И как на море без чифт удобни и модерни слънчеви очила и голяма лятна капела, която да ни предпази от силното слънце. Този сезон заложете на кръглата рамка за очила и на нестандартни и свежи цветови комбинации от жълто, оранжево и синьо. Колкото до прекрасните летни шапки, насочете се към модели,които са леки, удобни и в неутрален бежав цвят, което ги прави перфектни, за да се скриете от жаркото слънце на плажа. Ако пък сте фенове на тъмните цветове дори и през топлия сезон, то Richmond предлага красива черна капела с нежна верижка.

 

 

Автор: Теди Коева

image credits Trendfortrend

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара