Zuhair Murad Bridal - SS2017

Един от най-важните дни в живота на една жена е нейният сватбен ден. Ден, за който си мечтае и планира от дете.  Тогава тя трябва да покаже в пълния си блясък, какво е да бъдеш нежната половина от едно цяло: изискана, стилна, деликатна. 

Зухаир Мурад напълно разбира това и го пресъздава идеално в новата си колекция сватбени облекла за сезон пролет-лято 2017.

Роклята, която ливанският дизайнер създава за най-важния ден е в пълна хармония със случващото се на големия ден. Силуетите, подчертаващи всяка нежна извивка на тялото се допълват перфектно с нюансите на бяло и слонова кост.

Блясъка на кристали, нежно обгръщащи тялото танцуват върху изискана дантела. Нежната целувка на коприна с ръчна бродерия и романтично напомняне за ненадминатите метални елементи, нежното разцъфване на венчелистчета, както и всички останали величествени елементи, красящи тоалетите висша мода, са намерили своето място тук. 

Феерия от огромни поли, драперия и воали са свързани в свещен съюз с  тюл, муселин и органза, предлагайки сватбен марш и един от най-запомнящите се дни за всяка жена.  Сватбената колекция пролет-лято 2017 на Зухаир Мурад е една истинска приказка и сбъдната мечта. 

 

 

 

 

 

Статията подготви: Христина Лозанска

Снимки и прес инфо: Zuhair Murad

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара