ZIAD NAKAD Spring-Summer Couture 2018 collection

Красиво, нежно, изящно или новата колекция на ZIAD NAKAD, посветена на гръцката богиня Деметра.


Седмицата на висшата мода продължава, а колекциите на известните световни марки са все по-символични и акцентиращи. Най-новата колекция на ZIAD NAKAD  е кръстена DEMETER (Деметра). Посветена е на гръцката богиня на земеделието и на зараждащия се живот – Деметра.
 
Всички модели от колекция 2018 са свързани символично с природни елементи и техните цветови гами. Основните цветове са светло синьо – като небето, приливане от жълто в златно – цветът на сгрятата от слънце пшеница. Други символични цветове са зеленият, коралово-синият (като океана) и светло кафявият.

Повечето рокли от тазгодишната модна линия са А-силует. Със затворено деколте и дълъг ръкав, без ръкав и V-образно деколте. Материята е прозрачна със златисти нишки и елементи. Като акцент на някои модели, модният дизайнер е избрал перата.

Пролетно-лятната колекция на ZIAD NAKAD е създадена за уверената жена. Главните мотиви на колекцията са заимствани от Природата и нейните цветове. Богинята Деметра е лицето на Spring-Summer Couture 2018 collection. Роклите остават символ на красота, нежност и мир.
 

Ани Кирова

Ани Кирова е на 20 години. Следва Книгоиздаване в СУ "Св. Климент Охридски". Вълнува се от интересния начин на живот - мода, пътувания, както и премиери на книги.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара