VVB - Victoria Victoria Beckham RTW Fall 2018

Responsive image

Victoria Beckham безспорно е вдъхновение за много жени и млади момичета по света. Попадала безброй пъти на челните места в класации за най-добре облечени жени и също за най-влиятелни в моден аспект, повлияна от съвременното изкуство на Jean-Michel Basquiat и David Hockney, тя създава VVB - Victoria Victoria Beckham. 

Дизайнерката казва за колекцията: "VVB улеснява всички мои клиенти, дрехите се съчетават по изключително лесен и интересен начин, всичко е измислено така, че на клиентите ми да не им се налага да мислят за това. В моделите си личи влиянието на съвременното изкуство - цветовете, дизайните, мисля, че хората могат да го усетят."

Трябва да признаем, че колекцията е вдъхновяваща и цветовете се съчетават по прекрасен начин. Черно, кафяво, лилаво, синьо, бежово, всички те изразяват индивидуалността и любовта, с която е създадена VVB. 

Впечатление правят два модела, заимствали по нещо от мъжкия гардероб. Единият е сет от три части - панталон, сако и риза. 

А вторият модел се състои от черен топ и черен разкроен панталон с висока талия.

VVB е стилна и различна колекция, която крие изненади и предлага по нещо за всяка жена. Но едва ли някой се е съмнявал, все пак става въпрос за Victoria Beckham и след тази колекция тя несъмнено ще остане в центъра на модните прожектори още доста дълго време. 

 

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара