Schiaparelli & Swarovski Haute Couture Spring/Summer 2018

Responsive image

И този сезон двата бранда Schiaparelli и Swarovski продължават сътрудничеството си. Директорът на дизайна на Schiaparelli –  Бертран Гийон създава сватбена рокля, украсена с ириси, които са едни от любимите цветя на Елза Шиапарели.  

Всеки цвят се изработва, следвайки оригиналната техника от преди години. Роклята е украсена с кристали Swarovski с много фасети и сребърна метална нишка. Дългата копринена рокля е завършена с 54,795 камъка Swarovski под формата на сърца.

В допълнение към историята на иновативните материали на Schiaparelli, Бертран Гийон си сътрудничи с независима женска текстилна дизайнерка, за да създаде трикотажни изделия от найлонова прежда, преплетени с многофункционални кристални мъниста Swarovski.

Моделите от колекцията са красиви, нежни, феерични. Съчетават в себе си традиции и новаторство и биха били невероятно допълнение към красотата на всяка жена.

Те носят в себе си класата и на двата бранда, включително и техните отличителни характеристики. Ако има дума, с която бихме могли да опишем тази колаборация, то най-подходящата дума е блясък.

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара