SJP с нова колекция обувки и по-Кари Брадшоу от всякога

Да се каже, че фешън иконата има нюх за елегантни обувки е подценяващо изречение, дори Маноло Бланик би го потвърдил. Съществува по-романтична любовна история от тази на Кари Брадшоу и високите тънки токчета, след като точно навреме SJP пусна новата си колекция обувки, след седмица болезнено очакване. Дами, време е да отпразнуваме сезона!

 

Ексклузивните 16 чифта обувки са вече факт и могат да бъдат поръчани от новия партньор по модни продажби Net-а-Porter, с който актрисата избра да работи. Колекцията е вдъхновена от искрата на споделената любов към обувките на актрисата Сара Джесика Паркър и главната героиня на американския сериал “Сексът и градът” - Кари Брадшоу, която знае кога трябва да си купиш поредния чифт обувки и кога имаш нужда от още един “Манхатън”.

За съвместното си партньорство с Net-а-Porter, Сара Джесика Паркър казва: “Клиентите обичат да се забавляват и да се чувстват удобно в обувките, които носят, така, че сме щастливи да им предложим всичко това. Вярвам, че това е само началото на едно дълго, ползотворно и творчески успешно партньорство и с нетърпение очаквам да видя какво следва. “

Изящните обувки имат класическия почерк на актрисата, тя залага на металически завършек, кожа, ярки и богати скъпоценни тонове като сатен, смарагд и сапфир. Нейните класически T-strap pumps, познати като елегантни обувки с висок ток, облечени във висококачествен, деликатен сатен, инкрустирани кристални елементи, тънки каишки около глезена и заострени краища, дизайн, който тайничко напомня обувките, които Кари Брадшоу носи в епизода на “ Сексът и градът”, когато Тузарa предлага брак на героинята. Всички го помним!

 

Цените на обувките варират между 280 и 585 долара в сайта на  Net-а-Porter и са изработени в Италия.

 

Статията подготви: Кристина Гайдаджийска

 

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара