POISON GIRL UNEXPECTED – нов аромат в семейството на DIOR

Сладък бонбон се разтопява върху езика, поразявайки сетивата. Кисел и остър, експлодира в устата. 
Накрая омеква, превръщайки се във вкусна наслада. Тази вкусна тръпка, съживена от детството е това, което стои зад poison girl unexpected. Порив на силно усещане е вдъхновило франсоа демаши да създаде това изненадащо творение. Неочаквано удоволствие ви поразява, оставяйки ви без дъх. развълнувани сте от аромата на отровното poison girl момиче, което никога не е там, където си мислите. 

Poison girl е като светкавично усещане, което праща искрящи тръпки да препускат по гръбнака, преди да се преродят в нежна сладост. В един миг изненадата експлодира внезапно, сблъсквайки благородни и класически акорди с неочаквани свежи и пикантни нотки. Във връхните нотки се рее двойна доза джинджифил от танзания. екстремно свежа с експресивни нюанси, тази секси подправка заема мястото си, създавайки "химичен" шок в тандем с дръзка солена нотка. Уханието се превръща в усещане, докато акорда се разраства и става остър и пищен, подчертан от сочна нотка на горчив портокал. 

Измежду този "джинджър тоник" изведнъж си проправя път флоралното сърце на роза дамасцена и жасмин самбак, украсен с плодови нотки на божур.Зърна тонка от венецуела все още присъстват като емблематична обгръщаща нотка, подчертана с лек намек за ванилия и мускус. Неочакваната композиция има дяволито прелъстяващ, сладък ефект. хрускаво вкусна, тя те поразява и след това те оставя смутен след тази дълга възхитителна тръпка. неочаквано.

"За poison girl unexpected исках да предам силното, амбивалентно усещане на капка киселина в аромат. за това играх с контраста на плодовата нотка, която се развива в един остър и секси акорд. джинджифиловата нотка, леко подчертана със солен нюанс ми се струваше естествена, тъй като е перфектното въплъщение на "експресивната" притегателна сила на тези сладки нотки, които сякаш избухват и дават път на сладостта."

Франсоа Демаши, парфщмерист творец на Dior

Камил роу, иконично готина!


Нейната секси небрежност е неустоима. нейният сексапил е моментален. С естествено гола кожа и пламтящ поглед, камил роу е емблематичното отровно момиче poison girl. 
 

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара