Oscar de la Renta Ready-To-Wear Fall 2018

Responsive image

През 2013 година Laura Kim и Fernando Garcia посещават звукова инсталация на Janet Cardiff в Манхатън. Колекцията Ready-To-Wear Fall 2018 се ражда именно от спомените за това пътуване. Двамата казват, че инсталацията е била магическа и вплитат тази магия в моделите. 

Колекцията представлява модели в смели цветове, красиви детайлни бродерии, камъни, коприна и кадифе. Моделите са изпипани до съвършенство, материите падат леко и красиво върху тялото. Ако има модна къща, която да обръща огромно внимание на материите и на начина, по който те изглеждат върху женското тяло, то това определено е Oscar de la Renta. Забелязва се женственото начало и изящество във всеки модел от колекцията. 

Хубавото на моделите е, че те не се ограничават само до официални или само до ежедневни, ако "ежедневно" изобщо може да се използва като определение по отношение на марката. 

Естествено, най-силната и впечатляваща част от колекцията са вечерните облекла. За всеки любител на модата е ясно, че Oscar de la Renta залагат изключително много на тези модели и те, както винаги, бяха съвършени. 

Любов от пръв поглед - това е, което всяка една жена би изпитала при вида на тази колекция, а и на всички останали. Очакванията към Oscar de la Renta винаги са били високи... и оправдани.

 

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара