Les Copains Fall Winter 2018/19

Responsive image

В основата на колекцията Fall Winter 2018/19 стои Capucine, или по-точно нейното преоткриване. Capucine е била френска актриса и модел, определяна като жена с наистина сложен характер, очарователна, умна, пленяваща.Такива са и тоалетите от колекцията - стилни, изящни, нежни. 

Колекцията е вдъхновена от силните жени и сякаш разказва приказка на подиума. Неутрални и изискани нюанси с пленяващи от пръв поглед детайли, камъни и бродерии, редуващи се с лилаво, тюркоазено и жълто.

Черното също не остава на заден план и заема специално място в някои тоалети. Моделите от колекцията не са за посредствени жени. Те могат да бъдат носени, както подобава само от силна жена, която осъзнава коя е, какво иска и как да го постигне.

Сатен, велур, тюл, дантела, фини прежди и много техника - именно тези неща правят колекцията толкова различна и специална. Колекцията предизвиква всяка жена да покаже "звярът" в себе си, своята животинска страна, без да се страхува дали ще бъде приета или не, защото както казахме - тази колекция е за силните жени с характер!

И макар предизвикателните не с липса на плат, а с характер тоалети да не са за всяка жена, вярваме, че всяка жена може да открие в тях вдъхновение и причина да излезе от зоната си на комфорт и да покаже на какво е способна. 

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара