Knapp - hidden garden ss18

Тази година KNAPP облича топлите месеци в небесносиньо и жълто. Премиерата на колекицята беше в Gallery 2.0 на Малките пет кьошета. ” 

Hidden garden е едновременно много “кнапска”, но с нови изразни средства. Tакова е активното жълто, което влиза в палитрата на knapp, както и някои материали и техники – тюлът никога досега не е имал толкова силно участие, а пък тюлените точки, които ще видиш на някои от роклите – са апликирани.

“Вдъхновението е платът, а цялата колекция носи усещането за нашия силует – категоричен и женствен. По-големият разкрой, пълният клош и голямото количество плат са ни запазена марка, а почти всяка от кнапските рокли през годините е със силует, който подчертава талията” ми казва Криси като я разпитвам за елементите, които издават KNAPP.

“От години Light колекцията повтаря моделите от основната такава като един и същи модел носи коренно различно настроение в зависимост от това дали е направен от коприна, органза, тюл или памук“. С актуалната колекция Light започва да расте като разнообразие, за да може KNAPP да предложат дори на тези момичета, които трудно ще облекат основната колекция без повод, опция да носят нейна разработка от памук с кецове или пък удобни сандали в ежедневието. “Нашите дрехи са въпрос на интерпретация“, казва Криси, което в моя случай отприщва десетки идеи как да нося тюл на точки по софийските улици, без да го смятам за смело, а просто за… нормално и красиво.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара