Inside Chanel – Глава 19: Времето на Шанел

Дойде време и за поредната глава от поредицата кратки филми, които въвеждат любителите на модата и стила в сърцето на една от най-обичаните и ценени модни марки в света – Шанел. Тя проследява живота, мислите и вдъхновението на жената, променила изцяло света на модата и начина, по който жените гледат на нея – Габриел Коко Шанел. В глава 19, озаглавена Времето на Шанел, се запознаваме именно с това, Времето на Габриел.

.

Габриел Шанел е известна с това, че живее в настоящето. „Не знам как да бъда някъде другаде, освен в настоящето” – отбелязва самата тя. Едно вдъхновяващо, истинско настояще, в което Габриел има свободата да твори, да слива в едно различни епохи и старото с новото, извървявайки пътя между миналото и настоящето.

Едно замечтано настояще, задвижвано от дързост и интуиция, работа и решителност. Настояще, вдъхновяващо жените да бъдат красиви по своя собствен начин и да живеят живота си, следвани от ритъма на сърцето си. Настоящето на Шанел, вярва във възможността Тук и Сега, Сега или Никога.

.

Едно безценно настояще, в което всеки часовник е бижу,позволяващо на притежателката си да живее, без притеснения, защото  не времето е това, което има значение, а това, което правиш с него. Както казва самата тя:

.

„Нищо не трае по-дълго от настоящето!” 

 

Статията подготви: Христина Лозанска

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара