Humanic Autumn/Winter 2016

Време е за шоу ... Ежедневието е сцената, улицата - модния подиум, а личния стил - най-добрият начин да се представите пред света по свой собствен начин. Вие, както и да естествено обувките и различните аксесоари във всички комбинации, играете главнята роля.

Актуалната колекция есен/зима изпъква със смел дизайн, микс от дръзки материали, висококачествено изпълнение и много любов към детайлите. А култът към спортните обувки продължава с богати инкрустации.

От Хуманик горещо преопоръчват следните трендове: Kaleidoscope, Street Couture, #Justsaying, Warm chic, Rock Baroque, Checked up, B. Cool или Sexy Punk.

STREET COUTURE

Улицата като подиум на модната суета. Съчетание на много блясък и щедра порция смелост, модното представление достига своята найвисша форма. В творчеството няма граници, а контрастите са найзабележителните черти в стила. Като ключови аксесоари блестят мокасините от кадифе с дебелата си подметка и брошка, клъчовете в диагонални форми и от естествени материали, както и стейтмънткецовете с декорация от звезди, пайети и блестящи капси.

KALEIDOSCOPE

Авангардни с щипка дамски шик. Главна роля играят елегантните градски боти, които се отличават с екстравагантни пачуърк комбинации. Смесицата от цветове е по-скоро дискретна, но не по-малко впечатляваща. Така есенните нюанси, като бордо, беж, сиво, антрацит, черно, както и нежно лилаво, синьо, мока и пясък, са в хармония помежду си. При острите модели токчетата са по-скоро грациозни, а при обувките с овален връх дебелите токчета се грижат за силно подчертаване на стила. Подходящите чанти са компактни и структурирани. 

CHECKED UP

Да се върнем към градската елегантност – задължителните класически елементи, като вълнени костюми, поло или връзки от полирана кожа, предизвикват модата и се отличават с изящни детайли като създатели на хип тенденции. Класическите обувки с връзки от кожа се отличават с най-добро качество и доминантно открояващи се сини подметки. Благородното бордо, както и средно и тъмно кафявото се комбинират изискано с черно и сиво.

#JUSTSAYING

Едноцветните обувки са на мода: тази зима се носят в черно и бяло. Искрящо белите обувки са подходящи и през студените зимни месеци. Белите кецове не се асоциират задължително със  зимата, но едноцветните култови модели на Nike, Reebok, Puma, Superga или звездите на Adidas се грижат за необходимия фактор „готин съм“ в зимната улична мода. Бъдете винаги гъвкави и шик  благодарение и на раницата.

B. COOL

Влиянието на хип-хопа вече не може да бъде подценявано при облеклото „уличен стил“ – култовата марка Nike е винаги една крачка напред с кецове за баскетбол в червено и черно. Девизът гласи „90-те на макс“. Големите надписи върху целите обувки също са част от програмата, както и дебелата бяла подметка!

 

 

 

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара