H&MxBALMAIN: Едно от най-важните модни събития тази есен

Събитието беше с поименни покани за най-отбрани светски личности и модни икони в България, модни блогъри и медии.

Часът е 19:00h, мястото е ул.“Витошка“ 6, килимът е черен, а зоната е пълна – два входа – за медии и за специални гости. Посрещането персонално, атмосферата тържествена и нажежена.

На модното събитие отбрани посетители и фенове на модата се насладиха на най-очакваната гореща колекция - тази на BALMAIN и H&M. Известна с пищността и детайлността си колаборацията е истински фурор – разкошна симбиоза между елегантност и готика, крещящи мотиви и ярко зелено за фокус не оставят никого равнодушен.

Резултатът – моден експлозив, дефиле на последни тенденции и лов на нови находки.

Домакинът H&M беше изпипал всеки детайл, така, че да направи гостите да се чувстват комфортно. Организиран бе изтънчен коктейл бар задоволяващ различните вкусове и кетъринг с изискани хапки. Шампанското беше предпочитаният пълнеж на кристалните чаши. Професионален фотограф отразяваше събитието, а в дъното на залата DJ Cass поддържаше атмосферата.

В 19:30h покритата колекция беше разбулена, покривалото спуснато, а гостите със затаен дъх се впуснаха в ожесточена модна надпревара.

Колекцията: подчертан предимно почерка на BALMAIN с ефирната нотка на H&M. Металните детайли са завършека на всеки fancy артикул, а памукът и чистите натурални материи преобладават. Кройките бяха прилепнали, женствени и неустоими, саката и блейзерите в типичния милитари дух, обувките с военни елементи и златни капси. Мъжката колекция се отличава с функционалност и класика, тежки естествени материи и прави кройки, обувки от естествена кожа със street style линия и практични за ежедневието, блейзерите в маслено зелени тонове.

Гостите, останали доволни от покупките, а естетическите сетива подхранени и търсещи. Всеки изпратен гост получаваше комплимент от организаторите – лимитиран подарък  аксесоар. 

 

 

Автор: Мария Николва

Снимки: H&M Bulgaria

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара