H&M Conscious Exclusive 2018

Responsive image

H&M  е марка дрехи, създадена за обикновената жена и подтикващи към увереност и класа. Новата колекция на марката е тясно свързана с Движението на изкуството в Швеция. Материалите, използвани за дрехите, са рециклирани от найлонови отпадъци и рибарски мрежи.

Колекцията излиза на 19 април 2018 год. и е седмата поредна Conscious Exclusivе. Дизайнерът на H&M представя висококачествени модели, които демонстрират устойчивата мода чрез нестандартни иновации, както и промените на сезоните (зима – пролет).

ECONYL® е най-новият материал на марката. Напълно рециклирана материя, от която е „изобретен“ най-големият хит на H&M за 2018 год. – сватбена рокля. Роклята е с нишки ECONYL®, изтъкани в прозрачна материя, има и бродерия от нежна дантела. Друга иновация при марката е и рециклираното сребро и бижутата от него.

Чрез тези „странни“ подходи към модата, H&M доказва пред света, че модата не трябва да пречи и замърсява околната среда. Седмата поредна Conscious Exclusivе колекция на бранда се стреми към съвършенство както в модата, така и в природата.

Ани Кирова

Ани Кирова е на 20 години. Следва Книгоиздаване в СУ "Св. Климент Охридски". Вълнува се от интересния начин на живот - мода, пътувания, както и премиери на книги.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара