ECLAT ET TRANSPARENCE DE CHANEL

Загадъчно и кристално отражение на вода, илюзорен отенък на кожа, целуната от слънцето, интригуващо сладострастие на прозрачен воал от органза... Вдъхновена от енигматичната чувственост на играта на сенките и светлината, за това лято Лучия Пика предлага визия на мистериозен и в същото време дързък блясък, който повече загатва, отколкото показва, и въздейства чрез игра между цветовете и нюансите на светлината.

С  ECLAT ET TRANSPARENCE DE CHANEL Лучия Пика представя своята колекция с едно леко докосване: въздушна визия на красота, кожа, погалена от първите златни лъчи на слънцето,  нежни, чисти и прозрачни цветове. Млечно розово, нежно синьозелено, златно и бронзово се комбинират, за да създадат перфектната палитра от мечтани летни нюанси, всеки вдъхновен от текстурите на лятото: топъл въздух, ромоляща вода, приглушена светлина през прозореца. Нежността на перата и чистотата на коприната.

Важно е онова, което се крие под повърхността: кожа, затоплена  до меко златисто от първите слънчеви лъчи, красиво подчертана от игра на светлините. Наука за видимо и невидимо;  кожата през лятото в цялата и гола, блестяща красота, покрита с ефирен цвят, който намеква без да се заявява рязко.

„Тайната е в нанасянето и в превръщането на блестящото усещане за лято в нещо пак толкова зашеметяващо, но по-прозрачно, за да стане то част от кожата ни.”, казва Лучия Пика за новата си лятна визия за красота.

Свободно нанесени на деликатни пластове или хармонично миксирани, златните и бронзови нюанси на PALETTE ESSENTIELLE ETE отразяват светлината, подобряват вида и акцентират върху предимствата на кожата с магнетичен летен блясък, докато наситено червеният руж събужда лицето с изискано докосване. L’EAU TAN подчертава красотата на слънчевия тен и оставя свеж и витален аромат, създаден специално за случая от Оливе Полж, парфюмериста на Шанел. 

Четворката сенки за очи ECLAT ENIGMATIQUE, чиито силни цветове дават едва доловимо тониране след нанасяне, озаряват очите с топли и леко метални нюанси, контрастиращи с освежаващите вибрации на LE ROUGE CRAYON DE COULEUR и полутоновата нежност на сенките LE VERNIS.

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара