Converse - the new holiday nude pack

Всички ние обичаме Converse, заради простотата, удобството и отличителния стил. С течение на годините, марката проектира колекции от кецове за мъже, жени и тийнейджъри в богата цветова гама с невероятен диапазон. Главният изпълнителен директор на Converse Джим Калхун споделя, че това са кецове, които могат да бъдат съчетани с почти всеки тип облекло и са подходящи за много поводи. Converse създават обувки, които позволяват на хората да изразят себе си. И това е причината модният бранд да се наложи като фаворит в света. А преди месец брандът представи най-новото си попълнение в колекциите си, а именно: The Holiday Nude collection.

За своята 108 година марката подгови нещо специално за своите фенове и то вече е факт, затова бъдете готови да посрещнете Converse Exclusive Holiday Nude Collection в прекрасни пастелни цветове. Всъщност, те изглеждат като неутрални, но въпреки, че цветовете на кецовете са меки и бледи, те ще ви накарат да се влюбите в тях и да изглеждате изключително!

Новата колекция на The Holiday Nude of Converse представя една нова версия на класическия Converse low – top, което го прави да изглежда още по – нежен и женствен, като формата на бадем присъства и в този нов модел на марката. Проектиран с партньорство между модният гигант Converse и британския Office, тази форма на модела ви обещава стил и комфорт по време на носене, дори и за по – дълги интервали от време.

 

Ако имате някакви съмнения - просто не ги купувайте, но ако опитате от тях веднъж – ще се влюбите.

Най-впечатляващото на кецовете е, че можете да ги съчетаете с каквото си поискате. Вероятно всеки има чифт скъсани дънки с висока талия в гардероба си, или пола с висока талия. Ами сега е времето да ги извадите на показ, за да ги съчетаете с някой от цветовете на The Holiday Nude Pack и да впечатлите тълпата.

 


The Holiday Nude Collection е вече налична в магазините на OFFICE за невероятните £59,99. Check it out!

 

 

 

 

Статията подготви: София Дерлокова

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара