CK fashion Studio на Balkan Fashion Week

CK fashion Studio e българският бранд, които с лекота пречупва модата на момента, предлагайки изключителни модели на достъпни цени. От самият си старт през 2012 година до сега брандът е изцяло подвластен на принтът.  От кежуал топове до кецове, всичко в СиКей се изработва от специално разработени за бранда десени.Новата колекция на CK fashion Studio е вдъхновена от безкрайното лято.

Дръзки цветови комбинации, чисти силуети, геометрични принтове и оптически илюзии преобладават в моделите на бранда. Също така запазената марка на CKFS, а именно принтът на бижута в съчетание със слогани и надписи. J'aime la vie ( Oбичам живота) е основното послание, на което са заложили през този сезон. Подобно на световните брандове и СК използват именно принта, за да отправят своето послание към публиката.

Новата колекция на CK fashion Studio е вдъхновена от безкрайното лято. Много цветове, чисти силуети, геометрични принтове и оптически илюзии преобладават в моделите на бранда. Също така запазената марка на CKFS, а именно принтът на бижута в съчетание със слогани, с които подобно на големите брандове и българската марка отправя своето послание. J'aime la vie или 'Обичам живота' ..... ( това е посланието).

Леки и феерични материи, дълбоки V-деколтета, лазерно изрязани елементи, двулицеви рокли и палитра от цветове са една малка част от това, което креативния екип на бранда, са ни приготвили за лято 2017! 

 

 

Фотографии: Alex Manchev

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара