CHANEL High Jewelry collection "L'ESPRIT DU LION"

 Довиждане на дребните и незабележими гривни и обеци. CHANEL представи най-новата колекция бижута за 2018 година. Големи, масивни и крещящи. Това е новата мода на бижутата. От седмицата на висшата мода стана ясно, че тази година ще бъдем смели и ексцентрични. Не само към стил на обличане, а и към избор на аксесоари и бижута.


 Новата колекция на CHANEL „L`ESPRIT DU LION“ връща среброто отново на мода. Време е да забравим малките златни пръстени, комбинирани по няколко за всяка ръка. В тазгодишната линия бижута преобладава среброто, съчетано с големи камъни. CHANEL представи колиета, обеци, гривни, пръстени, часовници и декоративни фигури. Естествено, те могат да бъдат комбинирани и в сет.

Неслучайно името и главният акцент на колекция 2018 е лъвът. Това е зодиакалният знак на Габриел Шанел. Също наричан нейн астрологически покровител.

 

Ани Кирова

Ани Кирова е на 20 години. Следва Книгоиздаване в СУ "Св. Климент Охридски". Вълнува се от интересния начин на живот - мода, пътувания, както и премиери на книги.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара