Burberry Spring 2018 Ready-To-Wear

Responsive image

Последното шоу на Christopher Bailey за Burberry се състоя преди няколко дни в Лондон. Колекцията носи името "Time", тъй като според Christopher Bailey тя съчетава в себе си всичко - миналото, настоящето бъдещето.

Модата се променя с всеки изминал ден, тенденциите се менят, това показва колекцията на модния бранд. Тя съчетава в себе си използваните през 80-те години материи, много цветове, и разбира се запазената марка на Burberry - съчетаните в каре червено, черно, бежово и бяло.

Колекцията "Time" се състои от повече от 80 модела, всеки от тях носещ индивидуално настроение - носталгия по миналото, вдъхновение за настоящето, нетърпение за бъдещето. Якета парка, спортни дълги горнища, дълги поли - всичко това е и остава във времето. 

Но това, което Burberry искат да кажат с тази колекция е, че в модата всички сме равни - полът и сексуалността нямат значение, затова и повечето модели имат "вплетен" в себе си и знакът на равенството. Може би именно затова ревюто бе завършено от моделът Cara Delevigne, която е известна със своята толерантност и разпространяването на каузата. 

 

 

 

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара