Bouton d’or — новият хит от Van Cleef & Arpels

Досега всички сме купували дънки с разкроени крачоли и ефирни рокли на всевъзможни мотиви в стил 70-те, но творческия екип на модната къща избира да представи само добре забравените аксесоари от това време и да оставят дрехите в „архива“ за известно време.

Van Cleef & Arpels ни карат да си припомним специфичните „Pailette“ мотиви, допълнени с интересна изработка тип лабашонов, инкрустирани с диаманти.

Един добър избор: първият подобен продукт от марката VCA се появява на пазара през 30-те години, а най – голяма популярност набират в края на 60-те и досега остават изключително желан продукт от ценителите.

Ретро – футуризмът остава основното вдъхновение, като идеята не е много променена от миналото до сега, като се фокусира върху прости форми и voilà! - Van Cleef & Arpels представят нова колекция. Тя съчетава пет орнамента в две палитри: розово злато в съчетание със седеф и карнеол и жълт цвят умело комбиниран с оникс и хризопрас.

Всеки златен кабашон и „пайети“ – поставени в малки диамантени панели. Полюбувайте се на красивите бижута, които ще се появят по магазините през лятото.

 

 

Статията подготви: Ивияна Зашева

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара