Alexander McQueen, Fall 2018 Menswear

Alexander McQueen е синоним на класа и изящество. Доказателство за това е и есенната колекция за 2018-та година, която беше представена в Париж преди броени дни.

Колекцията се състои от официални костюми в класически за целта цветове – сиво, черно и червено, както и от дизайни, подходящи за свободното време. Настоящият дизайнер на марката Сара Бъртън споделя: „Концепцията представлява изследване на британската мъжественост, така че определено сме избрали най-подходящия сезон за това!”.

И по всички личи, че колекцията е плод на невероятно вдъхновение от страна на дизайнера. Повечето модели са изчистени, подходящи за онези мъже, които обичат да привличат всички погледи на работното място и по официални поводи.

И все пак модният бранд не е пренебрегнал мъжете, които не се чувстват в свои води, носейки костюм и специално за тях са създадени моделите, които не бихме нарекли „всекидневни”, а по-скоро – с индивидуален характер.

В колекцията освен костюмите присъстват и вълнена парка, войнишко яке, класическо палто – по нещо за всеки вкус. Смесица между класика и дързост, тя приковава погледите  и изразява двойнственият характер на всеки уважаващ себе си джентълмен.

Alexander McQueen е част от онези модни брандове, които не просто създават модели, а им придават класа и го правят с уважение към всеки вкус и стил.

Петя Банкова

Петя Банкова е на 20 години. Учи Книгоиздаване в Софийския университет. Интересува се от изкуството във всичките му форми и много обича да пътува.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара