8 начина да изглеждаме добре и в студените дни

Най-дългият сезон през годината е вече факт – студена и мрачна, зимата не ни подмина. През студеното време дори най-големите фенове на коженото яке го захвърлят и обличат нещо дебело и топло.

Ето няколко идеи как можем да изглеждаме добре, когато ни е студено:


Късо яке с пух – любимата зимна дреха на по-нисичките момичета. Моделът излезе през 2017 год. и определено е тенденция при всички тинейджъри. Дебело и топло, но не прекалено дълго. Този модел е предпочитан в по-светлите тонове като розово, сребристо и дори бяло.


Ватирано яке – вечната тенденция. Това е моделът, който не е излизал от мода и е всеки в гардероба си има по едно такова. Затова всяка зима по магазините пускат все по-нови кройки и разновидности на това яке, едни с качулка или без, дълго или късо. Цветовете са отново светли – белият е най-предпочитан.


Парка с мъхеста подплата – новата ера на якетата. След клипа на Era Estrefi, всяко момиче между 13 и 25 години желае да има такова яке в своя дрешник. Тенденцията от 2016 година. продължава, но този път без розовите качулки. Тази година черният им цвят е по-харесван, както и войнишко-зеленият.


Ватирана парка – ако не се сещате, това са онези дълги якета, които преди всички мразеха. Е, явно зависи от цвета и материята, защото днес те са хит. С подходящ панталон и ботуши, ватираната парка ще е най-добрият ви приятел този сезон.


Палто – несъмнено любимата дреха на всички бизнес дами. Техният бум беше преди цели 5 години, но всяка година от тогава излизат по-нови и нестандартни модели на старото класическо палто. Войнишкото палто и това от кашмир са символът на 2017 година. Любимите цветове са пепел от рози, тъмно синьо и класическият черен цвят.


Яке от еко кожа с косъм – отново тенденция от 2016 година. Най-противоречивата дреха дотук. Но все по-харесвана и купувана. Якето с косъм е едновременно секси и загатващо, защото не описва, но все пак не знаеш какво ще откриеш под него.


Жакет – едновременно спортно и официално. Това е дреха, която може да носите всеки ден като комбинирате с ботуши тип UGG или с кецове. Цветовете при жакета са по-дръзки, така че не се притеснявайте, ако сте си харесали жълтия цвят – купете си го.


Дънково яке с подплата – 2017 година ни върна отново в 90-те. След дълги години забрава, дънковото яке отново стана покупка номер едно. Може да е дълго, oversize или с яка. А за тези, които няма да отделят пари за ново, преспокойно могат сами да хванат четката и да нарисуват нещо на гърба му.




 

Ани Кирова

Ани Кирова е на 20 години. Следва Книгоиздаване в СУ "Св. Климент Охридски". Вълнува се от интересния начин на живот - мода, пътувания, както и премиери на книги.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара