5 визии за бляскаво студентско парти

Остават броени дни до събитието, което всеки студент чака с нетърпение и екстаз – 8ми декември. Дали ще празнувате за първи път или за последен, няма значение, защото се вълнувате по еднакъв начин. Студентските трепети са обгърнали мислите ви и в съзнанието се въртят само сюжети за една бляскава вечер, в която искате да сте най-забележимата личност.

Тези чувства са ми толкова познати, сякаш вчера беше първият ми студентси празник. Спомням си колко време ми отне да си избера рокля и колко се двоумих дали да е класическата черна рокля или нещо изкрящо и бляскаво. Е, тогава заложих на рокля в червен цвят в комбинация с големи черни обици.

Днес споделям с вас 5 визии, с които със сигурност ще привлечете интерес и ще сте”кралиците на вечерта”. Те са секси, донякъде практични и много, много вдъхновяващи. Малък съвет: Не инвестирайте много пари в обувки, защото след 1 часа ги събувате и захвърляте под масата. И така днес ви представям 5 идеи за зашеметяваща парти визия. Надявам се да откриете себе си в една от тях! И не забравяйте, че комфортът зависи предимно от вашето настроение, затова – усмивки и парти настроение на макс!

 

Автор: Ивелина Кирилова

Ивелина Кирилова

Ивелина е на 25 години от София. Мечтател, PR и основател на блог за мода и лайфстайл. Момиче, което е влюбено в живота и силно обича да пътува, вдъхновявайки се от нови места. Пристрастена към предизвикателствата, книгите,модата и Instagram. А писането се оказва най-голямата и страст.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара