5 модни "правила" които да разбием

Докато тенденциите се менят и модата се развива, има едно нещо, за което можем да бъдем сигурни – когато става въпрос за мода правилата са предназначени да бъдат разбивани.

1.      Чантата трябва да се съчетава с обувките

Свободни сме да избираме, дали чантата ни ще бъде част от тоалета или ще бъде аксесоарът, който ще се откроява най – силно. Затова това остаряло „правило“ съвсем спокойно може да бъде нарушавано, дори забравено.

 

2.      Без смесване на принтове

От ивици и полка точки до леопардови шарки. Това бяха едни от най – смесваните и най – популярни принтове за street style за миналия сезон. Така че, ако сте в настроение за тоалет съчетаващ няколко различни принта, сега е моментът.

 

3.      Морските мотиви не се съчетават с черно

Как може някой изобщо да вярва в това „правило“ , че тези цветове не бива да бъдат съчетавани. В името на модата, протестирайки, всеки трябва поне веднъж да заложи на тоалет „navy and black“.

 

4.      Пайетите и металическите тонове са само за вечерно парти

След като в гардероба си разполагате с мини пола с пайети за вечер навън с приятелки, трябва да се сдобиете и с блестящ аксесоар за през деня, който ще освежи тоалета ви и ще изглеждате като модни икони.

 

5.      Трябва да си висока, за да носиш дълги рокли

С правилния шивач и подходяща кройка всеки може да носи каквото пожелае. Можем да заровим отживелите модни правила и смело да облечем дрехите, за които сме се притеснявали.

 

 

 

 

Автор: Ивияна Зашева

Снимки: Интернет

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара